Biodiversitet

Biodiversiteten har det ikke just alt for godt i disse tider, så kan man hjælpe til med noget, er det da kun rimeligt at gøre.
Det er vigtigt at vi gør noget for at bevare vores insekter, sommerfugle og bier, ellers går naturen til, går naturen til er vi de næste der går til grunde. Biodiversiteten er baggrunden for alt levende på jorden.

Jeg gør dette for at give insekterne en chance, men det er jo ikke nok jeg gør det, men kunne vi alle lave et hjørne i haven hvor der er vilde blomster og planter, så insekterne har noget at leve af så de ikke uddør. Dør naturen – så har vi mennesker et kæmpe problem, vores levegrundlag forsvinder sammen med naturen, jorden bliver total gold og tomt for dyr og mennesker.

Jeg har i de sidste 4 år haft et stykke bagerst i haven, hvor jeg har haft sået vilde blomster, det er nu afblomstret og skal skiftes igen, denne gang med vilde blomster der er flerårig.

Stykket var på 14 m2, så jeg har lagt lidt til, så slipper jeg for at slå græs under æbletræet, så nu er vi på 21 m2, der skal mange frø til.
En pose er strøet så der er noget der er med helt fra starten af foråret, og når der så næste år bliver lidt varme i jorden, sår vi noget mere, også en vild engblanding.

Scroll til toppen