Om mig

Jeg hedder Erik og er gift med Hanne, vores 2 dreng er flyttet hjemmefra. Jeg har de sidste godt 11 år sat på kontor og haft jobbet som Marketingkonsulent, Grafiker og Webmaster, m.m. Nu er jeg Folkepensionist, med de rettigheder og ulemper det giver! Før den tid har jeg kørt Lastbil, Entreprenørmaskiner, Bus, Taxa, ja alt hvad der kan bevæge sig på landjord, det er blevet til mest lastbil, ca. 4 – 5 mil km. på Europas landeveje.
Både Hanne og jeg døjer med helbredsproblemer, men vi klarer det fint i dagligdagen. Det er over 33 år siden vi mødte hinanden. Hanne har passet børn, hus og hjem, jeg har arbejdet og klarert alt det andet.
Du kan skrive til mig på mailen her: Mail til mig 😉

Vores nye bil vi har er en afløser for den gamle Mondeo. Selv om det ikke er meget vi kører, det er fru Corona jo årsag til. Vi har nu ikke tænkt at lade fru Corona bestemme hvor meget vi skal køre, men der skal jo også være noget at køre efter, ellers giver det jo ingen mening. Vi har valgt at få en Stationcar igen, da det er svært at undvære når man har haft en stc. i 11 år. Vi har selvfølgelig valgt Ford igen, Focus er den der ligner den gamle Mondeo i størrelse, det er dog ingen Ghia som Mondeoen, men en Titanium.

Scroll til toppen